Choose your language:
Nederlands English

Contact

 

Diverzio helpt gezond, smakelijk, duurzaam eten en drinken beschikbaar te maken voor patiënten, bewoners, professionals en bezoekers in zorg, welzijn, verpleging, overheid en onderwijs. Het integraal kijken naar eten en drinken en de totale keten van landbouw en zorg is daarbij het vertrekpunt. We bieden in samenwerking met partners regionale en landelijke programma’s.

We genieten van verbinden, versnellen en gaan graag concreet samen aan de slag! 

 

Bel ons voor meer informatie op (013) 440 02 22 ‚Äčof mail naar: info@diverzio.nl

Of bezoek het proeflokaal in ons kantoor

Adres:

Campuslaan 6

6602 HX Wijchen

 

Wij zijn gevestigd in het sociaal cultureel educatief centrum & theater 'het Mozaïek'. U bent meer dan welkom voor een kopje fair trade koffie, thee met een MVO-koekje of handgemaakte bonbon, een streeksapje of een biologische topwijn op onze werk- en ontmoetingsplek.

Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping.

 

Bereikbaarheid

Auto
Wijchen is zeer goed bereikbaar via de A50/A326. Volg in Wijchen de witte Campusborden. Het parkeerterrein bevindt zich in het midden van de Campus, die bestaat uit de hockeyvelden, het MaasWaalcollege, Arcus, Go4fit basic en 't Mozaïek. 

Indien in uw navigatie de Campuslaan (nog) niet bekend is kunt u deze het beste instellen op Kruising Sint Jorispad

 

Trein
Vanaf station Wijchen loopt u rechtdoor de Bronkhorstlaan in, deze weg verandert in de Mr. van Coothlaan. U volgt deze weg (ook als deze rechts afbuigt) totdat u aan de linkerhand de Oosterweg ziet. U slaat linksaf en volgt de Oosterweg nog een paar minuten. U loopt 't Mozaïek voorbij en vervolgens linksaf om het gebouw om uit te komen bij de ingang aan de Campuslaan.

 

Bus
Halte Meerdreef/Oosterweg van buslijn 15 (Wijchen via Zuid) is op 2 minuten loopafstand van 't Mozaïek. Via het fiets-/voetpad tussen de huizen door komt u uit bij de Oosterweg, deze steekt u over en u loopt tussen 't Mozaïek en het Maaswaal College door. Vervolgens slaat u op het Campusterrein linksaf naar de ingang van 't Mozaïek. De buurtbussen 563 en 565 stoppen recht voor de ingang.

 

Kamer van koophandel nr. 53860055
BTW nr: NL8510.47.427B01
 

YoutubeTwitterLinkedin