Choose your language:
Nederlands English

14 juni 2016 - Diverzio zoekt een ervaren projectleider


14 juni 2016 - Diverzio zoekt een ervaren projectleider

Stichting Diverzio helpt zorgorganisaties om het eten en drinken dat zij patiënten, bewoners, professionals en bezoekers serveren smakelijk, gezond en duurzaam te maken.

Wij zien de voedselverspilling in de zorg en de (dreigende) ondervoeding bij patiënten en ouderen als twee eindjes van dezelfde rode draad.  Eten moet geen kostenpost zijn. Eten is medicijn.

We hebben zelf de ervaring hoe je het voor elkaar krijgt om verse, goede maaltijden te serveren in de zorg en hoe je je eten én je financiën gezond houdt. Zorgorganisaties leren van ons stap voor stap hun maaltijdvoorziening te verbeteren en de concrete resultaten zichtbaar te maken. Liefst in groepen, soms individueel.


Diverzio heeft de afgelopen jaren al meer dan 50 zorgorganisaties eerste stappen helpen zetten op weg naar tevreden en gezonde eters, duurzame inkoop, minder verspilling en een gezond kostenplaatje. Omdat we het komend jaar nog eens 150 zorgorganisaties gaan bereiken met onze ontwikkelprogramma’s, hebben we dringend behoefte aan een supergoede organisator en coördinator.

 

Wie wordt onze nieuwe projectleider?

Wij zoeken een (zeer) ervaren manager en organisator die zelfstandig kan zorgen voor realisatie van geformuleerde programma- en projectdoelstellingen, voor rapportage en evaluatie.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het dagelijks managen, begeleiden en organiseren van programma’s (leer/verbetertrajecten voor groepen zorgorganisaties) en individuele begeleidings- of ontwikkelprojecten. Je rapporteert aan de directeur.

Je werkt in een kleine self-made organisatie met een hoog professioneel niveau, een warm hart en een gezond (zakelijk) verstand.  We zijn een klein flexibel team van experts in zorg, gastronomie, horeca, gastvrijheid, levensmiddelentechnologie, bedrijfskunde, strategie, marketing, communicatie, PR,  IT, (web)design en online tools. Je betrekt de expertise van je interne en externe collega´s: per project een team in wisselende samenstelling.

 

Interesse?

Heb je meer dan 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager, een achtergrond in zakelijke dienstverlening aan zorg en/of foodservice / retail / agri-business en een HBO+ niveau bedrijfskunde / facilitair management / economie / voedingsmiddelentechnologie of management?

Bekijk hier het profiel 

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Nouws Keij (directeur). Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 06 – 20248499 of via: koen@diverzio.nl

 

Je sollicitatiebrief, inclusief CV, kun je voor 30 juni 2016 sturen naar:

Stichting Diverzio, t.a.v. Koen Nouws Keij, Campuslaan 6  - 6602 HX Wijchen of koen@diverzio.nl

 

De eerste gesprekken vinden plaats op 11, 12 en 13 juli.

 

 

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Onze werk- en ontmoetingsplek is gevestigd in het sociaal cultureel educatief centrum & theater 'het Mozaïek'. Je bent meer dan welkom voor een kopje fair trade koffie, thee met een MVO-koekje of handgemaakte bonbon, een streeksapje of een biologische topwijn. 

 


YoutubeTwitterLinkedin