Choose your language:
Nederlands English

14 november 2013 - FMN bijeenkomst in Sint Maartenskliniek


14 november 2013 - FMN bijeenkomst in Sint Maartenskliniek

Op donderdag 14 november vindt de FMN Najaars ALV plaats bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen, specialist in houding & beweging. Na de ALV biedt de FMN Commissie Events samen met de FMN Kenniskring Zorg een inspirerend middagprogramma waarbij uw zintuigen worden geprikkeld door het Hollands goud.

Jan Jaap Schmitz (Hospitality Officer Radboudumc) zal deze middag als ‘hostman’ optreden en u meenemen in de belangrijkste trends en ontwikkeling in het marktsegment zorg.

Jan Willem Hilbron (directeur HMSHost Schiphol) en Reoewein Niesten (directeur Conceptional) laten het effect van innovatieve concepten op de beleving van de gast, gedrag, bedrijfsresultaat en het imago zien. Dit aan de hand van voorbeelden en ervaringen uit de praktijk van de thuishaven van Nederland, de wereld van Schiphol. Tevens nemen zij u mee in de wereld van internationale food service (concept) trends en ontwikkelingen. 

Neerlands trots, Esther Vergeer (zevenvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis, vijf maal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en winnaar van de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008) zal in de sportaccommodatie van de Sint Maartenskliniek als gastspreker een boeiend verhaal houden over dromen en drempels.

Jelle Ferwerda (Hoofd voeding & Gastenservice bij Sint Maartenskliniek) en Suzanne Stienen (Business Consultant at Deli XL) hebben een bijzondere kijk en beleving op smaak, duurzaam en gezonde voeding. Vooral het werken met producten van Nederlandse bodem staat centraal.

Programma:
12.00 - 12.30 Ontvangst FMN-leden met lunch 
12.30 - 13.00 Rapportages en presentaties, voorafgaand aan de ALV 
13.00 - 14.30 Algemene Ledenvergadering FMN (voor FMN-leden) 
14.30 - 15.00 Ontvangst deelnemers middagprogramma / Pauze 
15.00 - 17.30 Middagprogramma

Plenair
- Introductie en welkom door Jan Jaap Schmitz
- Case Schiphol door Jan Willem Hilbron & Reoewein Niesten
- Pauze

Carrousselpresentaties
1- In beweging met Esther Vergeer in de sportaccommodatie van de Sint Maartenskliniek
2- Proef de meerwaarde van voeding met Jelle Ferwerda en Suzanne Stienen 

17.30 - 19.00 Netwerkborrel met tapasbuffet

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.fmn.nl

 


YoutubeTwitterLinkedin