Choose your language:
Nederlands English

15, 16 en 17 september 2017 - Willibrordus Draait Door (WDD) op Landgoed Willibrordus in Heiloo


15, 16 en 17 september 2017 - Willibrordus Draait Door (WDD) op Landgoed Willibrordus in Heiloo

De 3e editie van Willibrordus Draait Door (WDD) op Landgoed Willibrordus in Heiloo wordt vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 gehouden. De visie van WDD dat er ruimte voor ontmoeting moet zijn waarin ook generaties worden verbonden is fundament voor de gehele programmering. 

Vanaf de start is de ondertitel van WDD “voeding voor de geest”. Dit is waar de organisatie WDD zich in wil onderscheiden van andere (meerdaagse) festival activiteiten in de regio, met een knipoog naar de psychiatrie. Voeding voor de geest wordt een herkenbaar onderdeel van WDD en heeft de naam Vitamine G. Vitamine G staat voor Groen Gezond Gelukkig.

 

Vitamine G
Voeding voor de geest, balsem voor de ziel, Vitamine G, zuurstof voor iedereen. Je wilt niet groen zijn, wel gezond en gelukkig. Willibrordus Draait Door vraagt aandacht voor overvloed, schaarste, verspilling, smaak, kweken, goed eten, verwerken, duurzaamheid, verrijking, bereiden, ‘lekker’ drinken, verarmen, werken en leven in het groen en het unieke van Kennemerland. In verhalen, lezingen, workshops en demonstraties wordt aandacht besteed aan Vitamine G.

Overigens kunnen de producten, die aangeboden worden, het eigen keurmerk van Vitamine G doorstaan. Goede kwaliteit, gezonde voeding en natuurlijk lekker. Foodcars die naar WDD te komen worden geselecteerd op het kunnen aanbieden van een gezond assortiment. Het cateringbedrijf van GGZ-NHN - Keuken met Karakter - zal zich met bijzondere gerechten presenteren.

 

Diverzio’s Jacques Dekker en Eric-Jan Wissink zullen o.a. acteren met een lezing en smaaksessie.

 

Locatie:
Cultuurkoepel Heiloo - Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

 

Klik hier voor informatie over het programma.YoutubeTwitterLinkedin