Choose your language:
Nederlands English

15 oktober - Fooddag - Zorgwaard


15 oktober - Fooddag - Zorgwaard

Zorgwaard heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen om van eten en drinken een speerpunt te maken. Het belang van verse en gezonde voeding voor cliënten werpt z’n vruchten af; een hogere cliënttevredenheid, een betere voedingsconditie en meer gezelligheid en sfeer rondom de maaltijden. Gezond en smakelijk eten en drinken is belangrijk voor cliënten en voor medewerkers.

Een hoog ziekteverzuim brengt niet alleen hogere kosten met zich mee, maar ook de kwaliteit van zorg staat onder druk als er veel zieke medewerkers zijn. Door slim in te kopen hoeft het één en ander niet duurder te zijn. De aanpak van Zorgwaard past binnen de bestaande budgetten, waarbij men af en toe nog eens wat extra’s kan doen om cliënten te verrassen. Zorgwaard laat u graag zien dat deze aanpak werkt!

 

Een prikkelende inspiratiemiddag op 15 oktober bij locatie Rembrandt in Oud-Beijerland

Tijdens deze Fooddag verzorgen Zorgwaard, Food First Network, Diverzio en Rabobank Het Haringvliet een inspiratiesessie over ‘Voeding als medicijn’ , regionale samenwerking, het werken aan een hogere cliënttevredenheid, fittere medewerkers, minder verspilling en het koken met gezonde, duurzame producten van lokale telers en boeren. Deze bijeenkomst is voor zorgbestuurders, directies en managers in de zorg. Dit vindt plaats in de locatie Rembrandt in Oud-Beijerland. Men is welkom vanaf 13.30 uur.

 

Kookdemonstratie door meesterkok Rudolph van Veen

Koks, hoofd voeding, hoofd keuken van zorgorganisaties worden uitgenodigd voor een smaakvol avondprogramma. Tijdens een demonstratie door meesterkok Rudolph van Veen en de kok van Zorgwaard Martijn van Gemst krijgt men inzichten hoe je makkelijk gezonde, lekker, betaalbare maaltijden kan maken voor patiënten, cliënten en personeel. Uiteraard is er het nodige te proeven! Rudolph en Martijn zullen ook in de middag aanwezig zijn. Koks zijn welkom vanaf 19.00 uur.
 

Vooraf aanmelden

We hopen u te ontmoeten tijdens deze Fooddag.
Graag vooraf aanmelden door een mail te sturen met uw naam, functie, naam organisatie en telefoonnummer naar a.verhagen@zorg-waard.nl of info@diverzio.nl

   


YoutubeTwitterLinkedin