Choose your language:
Nederlands English

17 november 2017 – Congres start Groene Cirkel Duurzame en Innovatieve Landbouw en Voedselketens Rabobank Het Haringvliet


17 november 2017 – Congres start Groene Cirkel Duurzame en Innovatieve Landbouw en Voedselketens Rabobank Het Haringvliet

Naar aanleiding van diverse signalen uit de agrarische sector in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee is nagedacht over een manier om samen de krachten te bundelen en concreet aan de slag te gaan met de uitdagingen die er liggen op diverse gebieden.

 

Het wat en waarom van de Groene Cirkel
Het inrichten van een Groene Cirkel is een bewezen vorm van organiseren om zaken voor elkaar te krijgen. De Groene Cirkel Duurzame en Innovatie Landbouw en Voedselketens is een initiatief van de provincie Zuid-Holland, de gemeenten in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee, en Rabobank Het Haringvliet. Namens de agrarische ondernemers hebben Novifarm en Van Putten Agro B.V. meegedacht. Het doel is om op een duurzame en innovatieve manier de economische positie van de boeren in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee te verbeteren en te zorgen voor een toekomstbestendige sector.

 

Congres 17 november 2017
Op 17 november vindt er een congres plaats bij Rabobank Het Haringvliet. Tijdens het ochtendprogramma komen diverse initiatiefnemers van de Groene Cirkel aan het woord. Daarnaast wordt men aan het denken gezet door sprekers Rudolf van Broekhuizen en Mark Versluis.

Tijdens het middagprogramma gaat iedereen interactief met elkaar aan de slag op verschillende thema’s door middel van verschillende workshops. Namens Diverzio zal directeur Koen Nouws Keij de workshop Regionale zorgpartijen als nieuwe afzetmarkt verzorgen. Andere thema’s zijn Duurzame energie als uitgangspunt én extra business, Circulaire en biobased bedrijfsvoering als rendabel model en Korte keten en zichtbaarheid naar de stad: hoe kan het wel?

 

Samen bouwen we een constructief platform dat het voor lokale, agrarisch ondernemers mogelijk maakt om duurzame en innovatieve investeringen te doen die leiden tot een beter bedrijfsresultaat. Samen kunnen we door klein te beginnen groot worden en veel bereiken.

               

Locatie
Rabobank Het Haringvliet
Reedijk 8
3274  KE Heinenoord

 

Tijden
Inloop vanaf 9.30 uur
Start programma 10.00 uur
Afronding en netwerken 16.00 uur

 

Aanmelden

Werkt u mee om de Groene Cirkel Duurzame en Innovatieve Landbouw en Voedselketens aan het draaien te krijgen?

Meld u zich dan hier aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Graag tot 17 november!

 


YoutubeTwitterLinkedin