Choose your language:
Nederlands English

21 maart 2015 – Themabijeenkomst Lekker eten doe je samen! te Alkmaar


21 maart 2015 – Themabijeenkomst Lekker eten doe je samen! te Alkmaar

GreenPort Noord-Holland Noord heeft samen met Diverzio de afgelopen maanden veel succesvolle initiatieven ontwikkeld om verse, gezonde en duurzame maaltijden uit GreenPort NHN beschikbaar te maken voor ouderen en cliënten in ziekenhuizen en zorginstellingen.
En met succes! Cliënten van het Westfries Gasthuis in Hoorn en Stichting Vrijwaard in Den Helder genieten sinds kort dagelijks van verse, smakelijke gerechten met gezonde producten uit Noord-Holland Noord. Studenten van de Kenniswerkplaats hebben in opdracht van GreenPort NHN een succesvol onderzoek uitgevoerd naar de haalbaarheid van de buurtkeuken. Ouderen kunnen langer thuis blijven wonen als we gezamenlijk eten in de buurt gaan organiseren en faciliteren.

GreenPort Noord-Holland Noord wil samen met Diverzio en GGD Hollands Noorden de handen ineenslaan om deze successen uit te rollen in de regio: “Lekker eten en gezond blijven doe je samen”.

Op 21 maart aanstaande is GreenPort NHN wedstrijdsponsor bij de wedstrijd AZ- Cambuur. U kunt als genodigde bij het programma, inclusief het Westfriesgasthuis diner samengesteld door chefkok Ron Blaauw, aanwezig zijn.

 

Locatie

Locatie: AFAS Stadion
Stadionweg 1
1812 AZ, Alkmaar

 

Programma & tijden:

17.30 uur Ontvangst (Kees Kist Lounge, ingang 7, eerste verdieping)

17.45 uur Programma “Lekker eten doe je samen”

18.45 uur Dinerbuffet in de Kees Kist Lounge. U geniet van de gerechten die door chefkok Ron Blaauw zijn samengesteld voor het Westfriesgasthuis.

19.45 uur Netwerkgelegenheid

20.30 uur Wedstrijdanalyse oud AZ-speler

20.45 uur Wedstrijd AZ- Cambuur

22.30 uur Netwerkborrel in Grand Café Van Gaal

23.30 uur Sluiting

 

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze LINK of door een e-mail te sturen naar: aanmeldingen@greenportnhn.nl. U kunt zich aanmelden tot 14 maart a.s. Wilt u bij uw aanmelding ook uw functie en adresgegevens vermelden? Dit in verband met het toezenden van de toegangs- en parkeerkaarten en overige documentatie, die u een week voor de bijeenkomst ontvangt. Wij hanteren een gastenlijst en attenderen u erop dat de toegang tot deze bijeenkomst persoonsgebonden is.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Erna Steenhuis (projectleider) op het telefoonnummer: 06 - 20 58 34 97 of op het emailadres e.steenhuis@greenportnhn.nl.

 

Klik hier voor de volledige uitnodiging.

 


YoutubeTwitterLinkedin