Choose your language:
Nederlands English

24 en 25 september 2013 - Najaarsevent Smaak en Passie voor Zorg


24 en 25 september 2013 - Najaarsevent Smaak en Passie voor Zorg

Het thema van het Holland Foodservice najaarsevent 2013 is Lekker Duurzaam.  Naast duurzaamheid is smaaksturing dé trend van nu. Niet de optelsom van ingrediënten bepaalt de smaak, maar de harmonie tussen lekkere, gezonde en veilige ingrediënten.
Drie gastsprekers geven u tijdens het Event een interactieve sessie over smaak, smaaksturing bij ouderen, duurzaamheid en de integrale benadering hiervan. Hoe pak je het aan en wat levert het op? En vooral: hoe smaakt het?
 

U kunt tevens proeven van heerlijke nieuwe najaarsproducten en kerstmenu’s, om inspiratie op te doen voor uw eigen feestdagenmenu’s.

 

Programma:
‘Smaak en duurzaamheid in de praktijk.’
door Jelle Ferwerda, hoofd Voeding en Gastenservice - Sint Maartenskliniek

 

‘Integrale benadering van smaak, kwaliteit en duurzaamheid.’
door Koen Nouws Keij, bestuurder – Stichting Diverzio

 

‘Smaaksturing bij ouderen.’
door Jan van de Nieuwenhof, Chef Gastro-engineering

 

Meer informatie: click op uitnodiging

 

Deelname alleen via uitnodiging en aanmelding

 

Locatie: 
Holland Foodservice
restaurant La Vision,
Bijsterhuizen 2513
Wijchen

Aanmelden via www.hollandfoodservice.nl/najaarsevent
 


YoutubeTwitterLinkedin