Choose your language:
Nederlands English

Rudi Crabbé versterkt het Diverzio team


Rudi Crabbé versterkt het Diverzio team

Diverzio verwelkomt weer twee versterkingen. Rudi Crabbé en Eric-Jan Wissink zijn toegetreden tot het team en hebben zich tijdens de eerste masterclasses Duurzaam en Gezond aan Tafel al direct laten gelden.

 

De geboren Belg Crabbé gaat de rol van adviseur management, facilitair en voeding op zich nemen. Hij maakte naam binnen diverse grote gastvrijheidsorganisaties, zoals Accor hotels en Albron, en werkte mee aan allerlei projecten in zorgorganisaties en zorgkeukens. Rudi is vol enthousiasme aan de slag gegaan. “De visie en cultuur van Diverzio voelen als een vertrouwd huis. Gezond, smakelijk en duurzaam eten beschikbaar maken voor patiënten, bewoners en  bezoekers is elke dag werken aan zingeving. Hoe mooi is dat!” 

 

 

 

 

 

 

 

 


YoutubeTwitterLinkedin