Choose your language:
Nederlands English

28 januari 2016 - Stichting Diverzio opent nieuwe proef- en werklokaal in Wijchen


28 januari 2016 - Stichting Diverzio opent nieuwe proef- en werklokaal in Wijchen

Het nieuwe kantoor van Diverzio zit in 't Mozaïek, een bruisend sociaal, cultureel en educatief centrum in Wijchen. Het gebouw was een school, nu zit er een theater, een bibliotheek en zo’n 20 maatschappelijke organisaties. Van Rode Kruis tot prikpost, van theaterschool tot lokale omroep. Huiskamercafé erbij: lekkere verse lunch, verzorgd door cliënten van Driestroom GGZ.

Alles in ons kantoor is ‘second life’. Met uitzondering van de stoelen (ja, nieuw) en de tafels (handgemaakt tegen eerlijke prijs in het laatste Europese ‘ontwikkelingsland’: Bosnië). O ja, en de waterkoker.

Op donderdag 28 januari 2016 opent Diverzio haar nieuwe proef- en werklokaal. Tijdens deze bijzondere en feestelijke middag is er vanaf 14:00 uur een feestelijke opening door o.a. wethouders Engels en Schaap van Gemeente Wijchen en aansluitend een exclusief mini symposium met boeiende sprekers en inspiratie sessies waarin alle zintuigen aan bod komen.

Het gaat bij ons die middag over samenwerking landbouw en zorg (Mr. Jacques Dekker), duurzame en gezonde zorg (Helene van der Vloed, MVO Nederland), smaak zonder twist (Jelle Ferwerda over smaak en smaakoptimalisatie), de winst van duurzaam en gezond eten in de zorg (Koen Nouws Keij) en ‘gewoon’ over lekker, gezond en verrassend eten. Van chocoladefestijn tot bietenbal...

 

Klik hier voor meer informatie over het programma, de sprekers en routebeschrijving.

 

Klik hier voor het persbericht.

 

Aanmelden van te voren is, mede in verband met de (h)eerlijke en verrassende catering, verplicht via maartje@diverzio.nl, koen@diverzio.nl of jelle@diverzio.nl.

 

 

 

 


YoutubeTwitterLinkedin