Choose your language:
Nederlands English

Team Diverzio verwelkomt Eric-Jan Wissink


Team Diverzio verwelkomt Eric-Jan Wissink

Eric-Jan Wissink gaat voor Diverzio aan de slag als culinair adviseur. Nederland leerde hem kennen als hoofd keuken bij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Daar werkte hij hard aan het verbeteren van de kwaliteit van voeding en de beleving daarvan. Hij vergrootte zijn kennis door een cursus smaaksturing te volgen aan het Belgische Center for Gastrology.

 

Door zijn activiteiten op het gebied van smaaksturing – met name richting oncologie-patiënten –  maakte Eric-Jan naam in het land. Met zijn team won hij in 2013 de wedstrijd Het Beste Menu van de Zorg. Het project Smaaksturing leverde hem in 2015 nóg een prestigieuze onderscheiding op: de Roche Oncology Award voor het meest innovatieve en kwaliteitverbeterende project. “Eten moet plezier zijn voor iedereen. Ook als je ziek, ouder of beperkt bent. Misschien wel juist dan”, stelt Eric-Jan enthousiast. 

 

 

 

 


YoutubeTwitterLinkedin