Choose your language:
Nederlands English

Klik op onderstaande afbeeldingen voor filmpjes:

 

Klik hieronder voor een impressie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel waaraan meer dan 200 zorgprofessionals hebben deelgenomen:

 

Bekijk hieronder het dagverslag van de conferentie van Duurzaam en Gezond aan Tafel op 5 september 2017:

 

Speciale gastsprekers van Duurzaam en Gezond aan Tafel, waaronder Kees van der Burg van het Ministerie van VWS en culinair publiciste Janny van der Heijden, vertellen waarom zij meedoen aan dit programma:

 

NPO Vara tv-programma Groen Licht gaat op bezoek bij het Westfriesgasthuis in Hoorn en de Sint Maartenskliniek in Nijmegen die met beter en verser koken voor de patiënten de voedselverspilling spectaculair hebben weten terug te dringen:  

 

Topkok Ron Blaauw vertelt over zijn samenwerking met Diverzio, Atlantis Handelshuis en het Westfriesgasthuis in Hoorn:

 

Klik hieronder om een kijkje in de keuken te nemen bij het Westfriesgasthuis in Hoorn:

 

 

Klik hieronder voor een impressie van het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland:

 

Klik hieronder voor een filmverslag gemaakt door Urgenda over het programma Duurzaam en Gezond aan Tafel regio Friesland:

 

 

Klik hieronder voor een film gemaakt door Rabobank Rijk van Nijmegen waarin deze regio aan de hand van een aantal unieke innovatieve initiatieven en prachtige beelden gepresenteerd wordt:

 

Klik hieronder voor een impressie van de Masterclass reductie voedselverspilling 'Zorg met Smaak' 2014:

 

NPO 2 EO tv-programma Melk en Honing gaat op bezoek bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen waar ze duurzaam en vers koken voor patiënten en bezoekers. Klik hieronder voor de TV uitzending:

 
YoutubeTwitterLinkedin