Choose your language:
Nederlands English

Programma

Diverzio heeft de afgelopen jaren laten zien wat koplopers kunnen bereiken op het gebied van duurzame verbetering van de maaltijdvoorziening in de zorg in Nederland. Daarnaast zijn we vooruitstrevend met onze programma’s om duurzame regionale samenwerking tussen landbouw en zorg tot stand te brengen.
 

Gezonde Korte Ketens
Gezonde Korte Ketens is het nieuwste programma van Diverzio, gericht op ondernemers in de agri-food die aan zorgorganisaties willen gaan leveren. Lees hier de leaflet van de eerste regio. In 2017 zijn meer regio's van start gegaan. Abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven: info@diverzio.nl

 

     

 

Duurzaam en Gezond aan Tafel
Zorgorganisaties die hun maaltijden willen verbeteren, doen dat in het programma Duurzaam Gezond aan Tafel. Hierin werkt men samen met collega’s binnen een jaar toe naar een hogere maaltijdtevredenheid, lagere kosten, minder verspilling en een fiks aandeel duurzame inkoop. Het programma bestaan uit 5 Masterclasses plus coaching on the job, inclusief cursusmateriaal voorzien van een online dashboard, e-learning modules en veel praktische tips & tricks.

 

     

 

www.duurzaamgezondaantafel.nl

 

In het najaar van 2016 is men gestart met een nieuwe, landelijke reeks. Er zijn inmiddels meer dan 100 deelnemende zorgorganisaties. Een tweede groep is gestart op 15 februari 2017 en eind 2017 zijn we met twee groepen gestart in de regio Oost-Nederland Midden en Zuid-Holland.

Meer informatie over deelname en online inschrijven : www.duurzaamgezondaantafel.nl

 

Diverzio initieerde eerder duurzaamheidsprogramma’s in de zorg met partners in verschillende regio’s zoals: Brabant, Gelderland, Groningen, Friesland,  Utrecht, Noord- en Zuid-Holland.

 

YoutubeTwitterLinkedin