Bekijk hier de film met terugblik op landelijk programma Duurzaam en Gezond aan Tafel 2016-2017

DGAT
22 september 2017
Compilatiefilm editie 2016 – 2017

In het landelijk programma Duurzaam en Gezond aan Tafel 2016-2017 zijn meer dan 200 zorgprofessionals aan de slag gegaan met hun maaltijdvoorziening. Ze werkten aan verspilling, smaak, waardering van het eten, duurzame inkoop én kostenbesparingen. Door eten als lekker medicijn te beschouwen en stapsgewijs aan verbetering te werken maakten deze zorgorganisaties grote sprongen.

We hebben met Duurzaam en Gezond aan Tafel laten zien dat het kán, dat het belangrijk is, en dat het iedereen wat oplevert.

Externe video URL

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.