Het boek ‘VoetprintCooking’ – Weet hoe groen je eet – auteur: Dorien Soons

Publicatie
3 december 2012

Geniet van ruim 100 lekkere en bewuste recepten !

Dorien Soons (1973) groeide op in het bourgondische Brabant. Koken leerde zij van haar oma en moeder. Tijdens haar studie bedrijfseconomie was Dorien lid van een gastronomisch gezelschap. Tegenwoordig werkt zij bij stichting MVO Nederland. Dorien richtte de site www.voetprintcooking.nl op over milieuvriendelijk koken. Dit is het eerste boek dat van haar hand verschijnt.

ISBN 978 90 5956 4572    Fontaine uitgevers

Prijs €17,95

Jort Kelder : ‘Daar ik zelf weinig voetafdrukken in de keuken achterlaat, beveel ik ieder keukenprinses Dorien Soons ‘Voetprintcooking’ aan. Een betere wereld begint aan tafel’.

eten-bord

Ook interessant

Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs. Voor patiënten, kwetsbare ouderen, professionals en bezoekers in zorg, verpleging, welzijn, overheid en onderwijs.