Het doel van de Taste Summit? Academici en chefs verbinden. Want samen kunnen zij zoveel meer.
Dit jaar focussen we op biologisch, lokale producten & producenten en ecosystemen. Oftewel de toekomst van Limburg als het gaat om duurzaam eten en drinken.
Kom én beleef editie 2019: De waarde van het Landschap voor Vitale (Lim)burgers.
Meer informatie over de fantastische sprekers van dit jaar vindt u hier.
Locatie: Hotel Management School Maastricht
Programma – 8 oktober 2019
09.30 – 10.00 Ontvangst
10.00 – 10.10 Opening , introductie van het programma; set the stage
10.10 – 10.30 Toine Gresel: de veelzijdigheid van het Limburgse Landschap
10.30 – 11.00 Aaron Adams: how chefs give value to a region
11.00 – 11.20 Pitch: De Vitale Limburger
11.20 – 11.45 A Healthy break with tasty veggies
11.45 – 12.25 Herman Peppelenbos: groene gezondheid
12.15 – 12.45 Richard Dunne: living in harmony
12.45 – 13.15 Peter Klosse: Vital citizens in a vital region – Wrap up
13.15 – 14.15 Groene regionale lunch